.

Monday, June 27, 2011

KARAK

Tadi tengok movie ni kat astro FIRST.
Karak. Citer ni bolehnya diterima. Ada value
yang tersendiri. Kalau nak dibandingkan dengan
movie2 seram yang lain, rasanya yang ni ada masej,
yang cuba disampaikan. Tapi tak taulah, pandangan masing2
kan....so, terpulang lah pada citarasa sendiri.

Citer ni mengisahkan 4 orang sahabat,
2 lelaki, dan 2 perempuan yang dalam perjalanan
ke kuantan. So, lalulah Karak Highway. Tapi, tetiba
sangkut dalam jem sebab ada accident. So, dorang
amek jalan lama. Dalam perjalanan tu la, mereka diganggu
oleh sebuah kereta volkswagon kuning yang tiada pemandu,
menyebabkan kereta mereka terbabas dan masuk gaung.
So, kat situlah terjadi macam2 perkara yang menghantui
mereka. Dahlaaaaaa...
nanti tak saspen r korang nak tengok!!
huhuhuhu. selanjutnya tengok sendiri keh!

4 comments:

Apih El Nino said...

Mesej dia memang sampai. Terasa jugak la walaupun sikit.

ADLYNN ADAMZ said...

haah kan??? sikit, tapi berkesan! huhuhu

paiz said...

dah tgk citer ni smlam.. tp keciwa tak best.. arghhhhh!! keciwa aku..

aku seorang blogger

ADLYNN ADAMZ said...

alah ciannnnnnnnn...huhuhuuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels