.

Tuesday, May 24, 2011

ANAK KUCING SAPA??

Lepas balik makan Lotcing smalam, tetiba ada laa 2 eko anak kucing
duk mengiau2 kat kaki.. haih..tulunnn lah.. saya nih bukannye x suka
kucing..tp geli..lagi2 kalo duk main2 kat kaki..geram pun ada, tp kesian
pun ada.. yg seko tuh cam comel, tp yg seko nih ntah kenapa kuyup..
haihh lagi la kesian.. mana mak dier eh??


tengok nih...dah macam scary little monster. Tp kesian punya
pasal, susu putra kat dapur jadi mangsa. Mana lah tau, dia lapa ke.
Mak dia kene buang daerah ke..


tapi, dah bagi susu pun mereka dua eko nih wat derk jer..
haih..ape mereka nak nih..xkan dia ingat saye nih mak dier kot.
heh...x agak la tuh namanya.
siap dia bleh panjat lagi pintu tuh..
x paham lah..dahla kuat bunyi ngiau...
kitaorg yg kat dalam umah pun dah confuse. tgok tuh, putra
sik pandang pintu jerk.. dahla beli magazine, dier yg
rasmikan.. bila mintak,
nah, magazine kat bawah nih yg dier bg.
hmmm...


dah agak2 lunyai magazine tuh pun, belum lgi dapat baca..


bila dah bising sangat, kitaorg pun bukak la pintu.. kunon2 nak
tengokla, susu tuh dia minum ker tak.. hmbekk.. bukak jer pintu,
x sempat kitaorg tengok kiri kanan, haihh...
dah pandai wat cam umah sendiri..
x jemput pun melulu jer masukk...


hmmm mintak maap la...
kalo x sebb putri allergic ngn kucing,
bolehla nak tumpang tido..
sudahnya...terpaksalah mintak bantuan
penyelamat.. sape lagi, En.Adam lah...
huhuhuhu. amek anak2 kucing nih,
n letak kat lua blik..
pastuh x bukak2 dah pintu.
Mengiau lah anak2 kucing nih kat lua..
hmmm kesian2...tp kalo letak kotak or kain pun,
rasanya, memg dia kua balik.

2 comments:

Anonymous said...

kena buang daerah tu yg xtahan....
hahaha....
p buang jauh2 nt xmai dahlah..hehe

_aziel coco_

ADLYNN ADAMZ said...

hahahah...dah memg yer pon... kot2 la org nak buang anak, kesian, buang mak la..huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels