.

Wednesday, July 13, 2011

TRAFFIC LIGHT PELIK


Sememangnya kita tau kalau traffic light,
mestilah memberi isyarat untuk kita bergerak,
bersedia untuk berhenti, atau berhenti.
Tapi ada kelainan sikit ngan traffic light kat bawah ni.
huhuhu ape kate kita tengok sesama.

wah...kan main rehat lagi...


huhuhuh... jarang nak jumpa nih...


hah...sudah... mana satu nak ikut nih???
toink2!! huhuhu funin


haaa...nih pun sama... kalo jumpa nih kompom
berejam kat traffic lite nih.
Sebab nak kena kaji dulu macamana function
dier. Memang untuk basikal jerk ke hape?

hmmmm kalau yang kat atas tadi dah pelik...
hmmm yang kat bawah nih sama dengan jugak!
tapi laaaaaaaagiii pelik! dan tak paham sama sekali!
hadeiiiiii

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
V

HMMMM TAK SENONOH KAN???
huhuhuhuh

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels