.

Sunday, June 19, 2011

TEMPAHAN KEK MENARIK

First time saya tengok kek yang ditempah dari NOORADWIAH CAKES HOUSE,
adalah masa majlis sambut menantu pernikahan sepupu saya.
Memang menarik dan sangat menyelerakan. Rasa nak je potong dulu
sebelum pengantin potong. Huhuhu. Mana taknya, satu rumah tu
bau kek. Nih la dia kek tuh...
Chocolate Strawberry

Pelbagai lagi kek2 menarik yang boleh korang tempah
mengikut kesukaan korang. Contohnya macam POP CAKE
kat bawah ni.
Comel kan?? sesuai untuk hantaran jugak.

Ini pula cupcakes yang sangat comel n sweet je..untuk pelbagai
acara. Ske ati korang la nak buat untuk majlis apa...sumer pun boleh.


Yang nih cam pai... Penuh dengan fruits.. nyum2...


Kat bawah ni antara gambar kek untuk majlis
perkahwinan.. Sumernya sweet2.....
alaaaa nape time saya kawen dulu
tak jumpa awak ehh??? huhuhuuh

Berani!


Mewah!

Yang nih pulak alahai comell nyerrrrr
gerammmmmmmmmmmm!


Masa birthday putri pun kitaorang sempat order kek barbie.
Tapi gambar lak xder lam laptop nih. Huhuhu xper kalo korang
berminat nak buat tempahan boleh je tengok pelbagai lagi
kek2 menarik yang pastinya buat kan anda teruja!
KLIK sini

Semoga terus maju!! :)

LIKE UNTUK SUPPORT ANDA

2 comments:

bearbear95 said...

http://bearbeartrogen.blogspot.com/

ADLYNN ADAMZ said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels