.

Wednesday, June 29, 2011

JEJAK KASIH

Lama la pulak tak dengar rancangan jejak kasih ni.
huhuhuh takperlah buat sendiri jerla. Hari ni tetiba
terjumpa balik ngan kawan2 kat Uitm Dungun dulu.
Wah!! seronok!! Hi sumerrr....saya lah budak nakal ituw
yang slalu ponteng. Hehehehhe... Skang saya dah timbul
balik, n rindu giler ngan uitm n DHM... a.k.a my classmate!
uhuk!! mesti bape kerat je yang ingat kat cayeee kan??
Flash back ciketttttt

nih la dier, kolej REDANG. Kolej
first yang saya duduk n menjalani
minggu orientasi.

ni hotel uitm...ala...kat paga blakang nih saya
penah curik2 masuk time lewat. hihihiih
tapi kena tangkap ngan security!
wakakakak!!!
sape suh dia tak bagi saya masuk kot paga depan!



Ni lah kolej last saya duduk, ngn beberapa
best friend saya. Sampai skang pun BFF taw!!
huhuhu luv ya beb!
dah2...malas nak citer banyak.

RINDUNYER NGAN TEMPAT2 NIH.....
tapi skang kalo pegi pun, mesti tak sama
dengan time dulu2 lagi kan??
memang dah takde wajah2 yang kita rindui...
wah,, tacing!!!

2 comments:

h[a]ni$ said...

oh... bks student uitm eh.. sy pn stu uitm yg bru stat blajar... bru msuk asasi sc.. kt uitm punck alam... tgk gmba td, cm syok j uitm dungun.. hjau j..

ADLYNN ADAMZ said...

ye.... uitm dungun dihati!! huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels