.

Saturday, June 11, 2011

DAH BETUL DAH TU, CUMA...

Hmm....dah betul dah tu korang LIKE.... cuma..
yang korang lupa, lepas LIKE tuh tinggalkanlah link
blog korang untuk saya masukkan dalam bloglist.
cuba tengok dalam gambar kat bawah tu, ada 11 LIKE,
tapi yang tinggalkan LINK kat ruangan comment cuma 1.
So, sesapa yang ada blog tuh, dan slalu ke sini, tinggalkanlah
LINK blog korang supaya mudah saya ke sana dan jugak
masukkan blog korang ke bloglist saya! :) tQ!


6 comments:

bearbearTROGEN :) said...

http://ieynabearbear.blogspot.com/

ADLYNN ADAMZ said...

haaa baru betolllllll

LailyRidzwan said...

http://lailyridz.blogspot.com/
ni link blog elly

ADLYNN ADAMZ said...

ok dear..........

lilylala said...
This comment has been removed by the author.
Mahirah Kamaludin said...

salam iza,
saya rasa saya kenal awak, macam pernah sekelas dulu masa form 1 in smkatj before saya pindah ke smkara.

www.missmahirah.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels